venture cup logo
Venture Cup - Kick Off

Hvorfor bør du delta?

Venture Cup Kick-Off er en møteplass for deg som vil få inspirasjon og hjelp til å utarbeide ideer, samt knytte kontakter som kan bidra til å realisere disse ideene. Dette kan gi deg muligheten til å delta på Norges største forretningside-konkurranse, Venture Cup, hvor det er mulighet til å vinne store pengesummer og få gratis inspirasjon som kommer deg til gode.

Kick-off 2017 ble avholdt på Scandic Stavanger City 7.februar. Vi hadde tidligere deltakere (og Startere) fra henholdsvis MyBox og Tidewave som begge har kommet på 2.plass i nasjonal finale innom. Innovasjon Norge var også på scenen og kom med input i forhold til forretningsmodellen. I tillegg ble det servert deilig tapas og Ørjan Burøe stod for underholdning.

På Start Norge sine sider kan du lese mer om regler og krav for å delta.
Link her: http://venturecup.no/regler-og-krav/

Venture Cup

Konkurransens tre faser:

– Fase 1: Idefase – Lokal finale. (Januar til Mars)
Den første fasen er i utgangspunktet tenkt som en idefase, hvor deltagerne kan få tilbakemelding fra en jury om ideen er noe å gå videre med til fase 2, hvor en fullstendig forretningsplan skal leveres.

– Fase 2: Forretningsplanfase – Regional finale. (April)
I denne fasen skal det leveres en fullstendig forretningsplan som følger de krav som er satt. Kravene står her. Fase 2 blir arrangert i hver region, og de to beste bidragene går videre til fase 3 og nasjonal finale.

– Fase 3. Premiering – Nasjonal finale (Oktober)
De to beste bidragene fra fase 2 i de fire regionene i Norge går videre til fase 3, som er den nasjonale finale. I 2014 skal Start UiS arrangere nasjonal finale.

 

Ønsker du å delta med din idé? Send inn din melding her så hjelper vi deg på veien videre!

venture cup 5

venture cup 5

16. mai 2017

venture cup 4

venture cup 4

16. mai 2017

venture cup 3

venture cup 3

16. mai 2017

venture cup 2

venture cup 2

16. mai 2017

venture cup 1

venture cup 1

16. mai 2017

01. Venture Cup – Lokal Finale

Den første fasen er i utgangspunktet tenkt som en idéfase. Deltagerne får tilbakemelding fra en jury om idéen er noe å gå videre med til fase 2, hvor en fullstendig forretningsplan skal leveres.

Lokal finale 2017 ble arrangert på Scandic Stavanger city 17.mars.
Det var god mat, underholdning, foredrag, pitching av ideer og god stemning.

02. Venture Cup – Regional Finale

I denne fasen skal det leveres en fullstendig forretningsplan som følger de kravene som er satt. Fase 2 blir arrangert i hver region, og de to beste bidragene går videre til fase 3 (nasjonal finale.)

Mer detaljert oversikt over kravene og den regionale finalen kommer etterhvert!

03. Venture Cup – Nasjonal Finale

De to beste bidragene fra fase 2 i de fire regionene i Norge går videre til fase 3, som er den nasjonale finale. I 2014 arrangerte Start UiS den nasjonale finale.

Mer informasjon kommer etterhvert!